"Η επιλογή του ξύλου σαν δάπεδο παρέχει πολλά πλεονεκτήματα που το καθιστά απαραίτητο για χρήση σχεδόν σε όλους τους χώρους. Ταιριάζει σε όλα τα είδη διακόσμησης. Αποτελεί κλασσικό και διαχρονικό στοιχείο στο χώρο. Προσθέτει ζεστασιά και ηρεμία. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στις καθημερινές καταπονήσεις και είναι εύκολο να συντηρηθεί ώστε να είναι πάντα σαν καινούργο. Συνδυάζει μοντέρνα αισθητική και πολυτέλεια."

Λίγα λόγια για μας

Ιστορικό

Έχοντας τον πατέρα μας , Γιώργο Τσότσο ,να ασχολείται με το επάγγελμα του πατωματζή από το 1953, ο αδελφός μου Δαμιανός και εγώ, ακολουθούσαμε τον πατέρα μας στη δουλεία σε περιόδους που τα σχολεία ήταν κλειστά όπως γιορτές και καλοκαίρι .Έτσι με υπομονή και σωστό τρόπο και έχοντας πάντα σαν αρχή τον σεβασμό στο πελάτη ,από μικρά παιδιά μάθαμε, αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες και ακολουθήσαμε με ενθουσιασμό και αγάπη το επάγγελμα του τεχνίτη ξύλινων δαπέδων.

Σήμερα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο από το 1993 και έχουμε να παρουσιάσουμε ένα μακρύ κατάλογο ευχαριστημένων επώνυμων και μη πελατών μας ,που μας εμπιστεύτηκαν είτε την κατασκευή του νέου ξύλινου δαπέδου και σκάλας τους , είτε τη συντήρηση παλαιών.

Τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν είναι το μεράκι και ο ζήλος που δείχνουμε σε κάθε εργασία. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια, βάζοντας σε κάθε περίπτωση όλη την δεξιοτεχνία μας.


Όλα τα παραπάνω μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε και μας καθιστούν εξαίρετους επαγγελματίες και ανθρώπους στο χώρο μας.

Τα στοιχεία αυτά θα τα διακρίνετε με την πρώτη κιόλας γνωριμία μας.


Έτσι προσπαθούμε να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας, αποκλειστικά, στην ποιοτική κατασκευή , βελτίωση , συντήρηση και αναβάθμιση του ξύλου γιατί η αξία ενός
ξύλινου δαπέδου είναι ανεκτίμητη!!



Γιατί εμάς :

Ασχολούμαστε μόνο με τη τοποθέτηση και συντήρηση παντός τύπου ξύλινων δαπέδων , θυμίζοντας σε αυτούς που ξέρουν την απαράμιλλη τέχνη του πατωματζή αλλά δίνουμε την ευκαιρία σε αυτούς που δεν ξέρουν να μάθουν ότι:

  • Δεν έχουμε καμία σχέση με τους εκάστοτε "παντοτεχνίτες" που τώρα ειδικά με την οικονομική κρίση έχουν ξεφυτρώσει από παντού παριστάνοντας τον πατωματζή, με αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των δυσαρεστημένων πελατών, και ταυτόχρονα τη σοβαρή δυσφήμιση του ξύλου.
  • Γιατί δουλεύουμε αποκλειστικά εμείς σε όλη τη διάρκεια των εργασιών, χωρίς να αφήνουμε άλλους στα πόδια μας.